Restaurant Ploiesti DN1

     Daca aveti nevoie de o oaza de relaxare, in care sa va puteti bucura de frumusetea si prospetimea naturii, nu este nevoie sa mergeti pana in adancul muntilor, pentru ca mirificul Restaurant Romanesti vine in intampinarea dumneavoastra cu cele mai alese si naturale meniuri, pregatite de bucatari profesionisti, care stiu sa faca din gatit o adevarata arta si sa va impresioneze cu delicatesele lor.

     Dupa ce veti face un popas la incantatorul Restaurant Romanesti, va veti convinge ca nu trebuie sa faceti excursii lungi cu masina pentru a schimba decorul apasator din oras. Un Restaurant Ploiesti DN 1 este ca o invitatie la o masa linistita cu produse si preparate delicioase, vechi de peste un secol, dar totodata reinterpretate dupa gusturile si preferintele actuale. Bucataria de aici este extrem de apreciata, in special datorita ingredientelor naturale, aduse din ferme bio.

     La doar 4 km de Manastirea Ghighiu, aceasta locatie din Padurea Romanesti este potrivita atat pentru a lua masa cu familia, cat si pentru organizarea evenimentelor importante din viata dumneavoastra. In functie de preferinte si numarul de invitati, restaurantul va pune la dispozitie o sala interioara si o terasa impresionanta, atat prin dimensiune, dar si ca design.

  Atmosfera placuta din acest Restaurant Ploiesti DN1 este intregita de profesionalismul personalului, dar si de decorul incarcat cu simboluri, care va poarta cu gandul la serile liniste, in care ascultati cantecul vesel al greierilor si vi se parea ca timpul sta in loc pentru dumneavoastra.