Hotel Ploiesti DN1


     V-ati planificat un drum mai lung si ati dori sa faceti un popas in apropiere de capiatala sau pur si simplu aveti nevoie de cateva zile petrecute in mijlocul naturii? Daca va surade ideea unui hotel Ploiesti DN1, cea mai buna alegere o reprezinta hotelul din cadrul Complexului Romanesti, unde va veti putea bucura si de un restaurant select, cu mancare buna si o priveliste de vis.

     Aceasta locatie se afla la 10 km de resedinta prahoveana si la 50 km de Bucuresti, in padurea Romanesti, care din punct de vedere geografic apartine Codrului Vlasiei.      Imprejurimile pe care le puteti cutreiara sau admira de la balconul camerei dumneavoastra sunt cu adevarat incantatoare si va vor purta cu gandul la basmele de demult, in care nu exista zgomotul si poluarea din marile orase.

     Momentele petrecute la acest hotel Ploiesti DN1 vor fi cu adevarat memorabile si va vor face sufletul sa se incarce cu energie pozitiva de la natura, pentru ca ce poate sa fie mai placut decat sa stati sa ascultati ciripitul pasarelelor in mijlocul padurii.

     Acesta incantare va fi desavarsita de creatiile bucatarilor nostri, care sunt pregatiti sa jongleze cu aromele si ingredientele, astfel incat sa va impresioneze cu retele lor vechi de un secol, dar totodata adaptate la preferintele clientilor actuali, tot mai incantati sa deguste preparate cat mai inedite din bucataria internationala.

     Cateva zile petrecute in acest hotel Ploiesti DN1, inseamna cateva zile relaxante, in care sa va bucurati de momente linistite alaturi de cei dragi.