Parastase Ploiesti

     Pentru cei care doresc sa organizeze parastase Ploiesti intr-un loc select, foarte linistit si adaptat unui astfel de moment incarcat emotional, locatia perfecta o reprezinta             Restaurantul Romanesti. Acesta va ofera atat spatii interioare, pentru perioadele racoroase ale anului, dar si terasa ca sa puteti servi masa in aer liber si sa va puteti bucura de calmul si armonia oferita de natura inconjuratoare si impresionanta din Padurea Romanesti.

     In ceea ce priveste slujba de pomenire, aceasta se poate tine la Manastirea Ghighiu, aflata in apropierea restaurantului, mai exact la 4 km, de unde invitatii pot veni sa serveasca bucatele alese, pregatite de bucatarii nostri iscuti. Acestia vor impresiona atat cu preparate clasice care se servesc la un astfel de eveniment, cat si cu preparate noi, adaptate gusturilor contemporane, insa meniul va fi ales in exclusivitate de catre dumneavoastra.

     Decorul natural care se gaseste in jurul restaurantului si linistea de aici vor crea o atmosfera potrivita unui astfel de eveniment, mai putin fericit, unde zgomotele puternice ar fi deranjante, atat pentru invitati cat si pentru familia indurerata.

     Si nu in ultimul rand, personalul foarte atent si amabil va avea grija ca totul sa fie perfect, masa sa fie servita la timp si toata lumea sa fie multumita de momentele petrecute la deosebitul Restaurant Romanesti.

     Asa cum se intampla in orice situatie, cel mai bine este sa lasam profesionistii sa isi faca treaba, motiv pentru care, lasati organizarea de parastase Ploiesti in grija personalului experimentat din cadrul acestui Restaurant Romanesti.