Conferinte Ploiesti

 

     Organizarea unui eveniment business nu este un lucru usor, mai ales cand vine vorba de alegerea salii potrivite, care sa respecte toate cerintele unei astfel de intruniri, dar care sa ofere participantilor si toate conditiile de confort, de la design placut, pana la spatiu, meniu si atmosfera. Pentru conferinte Ploiesti, care doriti sa aiba loc in afara orasului, lucrurile se complica si mai mult. Solutia tuturor acestor probleme se rezuma la doua cuvinte: Restaurant Romanesti.

     Aici veti putea sa planificati si sa aranjati totul asa cum doriti, de la pozitionarea mobilierului pana la stabilierea meniului si modul in care va fi servit participantilor. Bucatarii nostri vor sti sa ii incante cu delicateselor lor pregatite doar din ingrediente naturale, care provin din ferme mici, unde calitatea este cea mai importanta.

     In cazul in care este vorba de un eveniment care se desfasoara pe o perioada de mai multe zile, in imediata vecinatate a salii de conferinta se afla un hotel, unde invitatii pot sa se odihneasca in liniste si sa admire privelistea oferita de padurea Romanesti, care este absolut superba in orice sezon. La hotel se poate ajunge foarte usor prin intermediul unui coridor.

     De asemenea, in timpul liber, cei care doresc pot sa mearga sa viziteze manastirea Ghighiu, care se afla la aproximativ 4 km.

     Si nu in ultimul rand, un avantaj important cu care se remarca acest Restaurant Romanesti atunci cand este cautat pentru Conferinte Ploiesti, il reprezinta capacitatea mare de locuri, atat la interior, dar mai ales pe terasa.