Motel Romanesti

     Oaspetii care aleg sa se odihneasca si sa se relaxeze aici raman profund impresionati de atmosfera si linistea de care au parte in acest Motel Romanesti. Conditiile foarte bune si camerele extrem de curate se armonizeaza perfect cu puritatea naturii.

      Pe langa linistea oferita de padure, cei care doresc pot sa se reincarce si spiritual la Manastirea Ghighiu, aflata in apropierea motelului sau pot sa faca plimbari prin codru si sa admire frumusetile acestuia.

     Fiind aproape de orasul Ploiesti, dar si de capitala, aici este un loc de evadare din aglomeratia si poluarea din oras, in special datorita faptului ca se poate ajunge intr-un timp foarte scurt.

    Si pentru ca sederea dumneavoastra sa fie perfecta, bucatarii de la selectul Restaurant Romanesti sunt gata sa va incante cu preparatele lor delicioase, gatite atent si doar din ingrediente naturale. Dupa cateva zile petrecute la noi, va veti simti cu adevarat reincarcat cu energie pozitiva si veti putea sa faceti fata mai usor agitatie si stresului care va inconjoara.

     Atmosfera pe care o gasiti aici este asigurata si de grija personalului, extrem de amabil si atent la toate detaliile, astfel incat dumneavoastra sa nu aveti parte de nici un fel de disconfort pe timpul sederii in acest colt de natura.

     Linistea deplina de care aveti parte la Motel Romanesti este perturbata doar de cantecul suav al pasarilor din padure, care vor sa va incante cu repertoriul lor duios si linistitor, atunci cand stati sa va beti cafeluta de dimineata pe balcon.