Regim Hotelier Ploiesti DN1

     Atunci cand simtiti ca nu mai faceti fata stresului de la serviciu si aglomeratiei din oras inseamna ca aveti nevoie sa petreceti cateva zile in natura, ca sa va incarcati cu energie si optimism. Tot ce trebuie sa faceti este sa cautati un Regim Hotelier Ploiesti DN1, pentru a ajunge foarte repede si pentru a scapa de aglomeratia de pe Valea Prahovei.

     La Complexul Romanesti veti gasi absolut tot ce aveti nevoie pentru a va relaxa si pentru a petrece cateva zile cu familia in mijlocul naturii. Aici veti putea sa va recreati, in timp ce copiii se joaca prin iarba si se bucura de frumusetile oferite de natura.

     O alta incantare de care aveti parte sunt preparatele din bucataria selectului Restaurant Romanesti, unde se folosesc doar ingrediente organice, aduse din ferme micute, unde accentul se pune doar pe calitate.

     Pe langa plimbarile pe la care le puteti face prin Codrul Vlasiei, daca doriti aveti posibilitatea sa vizitati si manastirea Ghighiu, aflata in apropiere si unde se poate ajunge chiar si pe jos, deoarece pana acolo sunt doar 4 km.

     Conditiile de cazare pe care le gasiti in Regim Hotelier Ploiesti DN1 sunt absolut incantatoare, de la curatenie pana la design, confort si amabilitatea si profesionalismul personalului, care se va ingriji in permanenta sa va simtiti cat mai bine la noi si sa aveti o sedere la standardele pe care vi le doriti.

     Cine se cazeaza in Complexul Romanesti o data, isi va dori cu siguranta sa revina!